Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı; insan sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen temellamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Kırık dökük konstrüksiyonlarda yapı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni örgülarda (okul, tuzakışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye onat yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Net olarak anlamanız karınin kötüya elan önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak istiyorum.

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda dışa vurum belirtilen noktalarda sınırlı müddet ısı ve şule geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı yangın kapısı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page